Defa DVS90 Alarm Klasse 2

Model: 28547
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Prijs: €269,00 Excl. BTW: €222,31


Training DVS 90
Veiligheid zonder vals alarm …
… dat bieden de DEFA alarmsystemen. Jaarlijks worden er duizenden auto’s gestolen of wordt er ingebroken. De statistieken laten zien dat alarmsystemen een preventieve werking hebben tegen autocriminaliteit. DEFA bied u de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van alarmsystemen, het DEFA DVS 90 alarmsysteem. Dit systeem is SCM klasse 2(Z) en 3(Z) goedgekeurd en kan door ieder SCM gecertificeerd inbouwstation worden geïnstalleerd. Door ultramoderne technologie, de hoogste kwaliteitsnormen, voortdurende controle tijdens het productieproces en niet in de laatste plaats door perfect design, is DEFA een van de belangrijkste fabrikanten van autoalarmsystemen in Europa.

 

 
CANbus communicatie via het boordnetwerk 

In steeds meer auto’s worden computernetwerken toegepast zodat met een beperkte hoeveelheid kabels meer componenten met elkaar kunnen communiceren. De verschillende regeleenheden communiceren onderling via een ringleiding, databus genaamd en werkt met standaard protocollen. Het netwerk van databussen wordt Controller Area Network (CAN) genoemd. In de werkplaats lijkt het stellen van diagnoses nog maar een fluitje van een cent. De auto meldt zelf wat er niet goed is en waar nodig wordt het systeem opnieuw geprogrammeerd. Het DEFA alarmsysteem is 100% aangepast aan de diverse voertuigmodellen en biedt daardoor heel veel voordelen.

 

 

DEFA alarm en CAN
Het DEFA CAN-bus alarm werkt volgens een “luister” methode die de protocollen van de databus begrijpt en geen conflicten kan veroorzaken op het bussysteem van de auto. Het CAN-bus alarmsysteem herkent de protocollen die relevant zijn voor de alarmfuncties, zoals contact aan, deur open, kofferklep open, etc. DEFA is één van de eerste fabrikanten van auto alarmsystemen die haar producten aanpast aan deze steeds vernieuwende CAN-bus technologie.

 

 Enkele eigenschappen:

- Leest signalen van het digitale databussysteem
- Uit het zicht te plaatsen radarmodule
- Activering en deactivering via originele afstandsbediening mogelijk
- Onthoudt de laatste 10 alarmmeldingen
- Standaard noodstroomsirene
- Geen ultrasone sensoren in de hoeken van de A-stijlen
- SCM goedgekeurd
- Standaard voorzien van Glasbreuksensor

 

Let op: U krijgt bij de levering een duidelijke inbouwbeschrijving van uw type auto. U krijgt bij deze set geen extra afstandbediening, u behoud uw originele afstandbediening.

Vul de onderstaande formulier in met uw vraag over het product.

Wij zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

Naam:
Email:
Uw Vraag:
Voer onderstaande code in:

Vul de onderstaande formulier in voor een prijsopgaaf inclusief montage.

Wij zullen uw aanvraag z.s.m. beantwoorden.


Naam:

Naam:
Email:
Telefoonnummer:

Zakelijk of Prive:


Auto Merk:

Model Type:
Bouwjaar:


Uw vraag:


Voer onderstaande code in:

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in: